DeniseenDenise 

Energiek, vrolijk & daadkrachtig


Een gouden duo’, ‘Jullie maken elkaars zinnen af’, ‘Samen zeer sterk’ zijn enkele gehoorde uitspraken van cliënten en cursisten na een training van Denise Boumans en Denise Laan. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun werk als mentale kracht-trainer voor de Nationale Politie. Deze training kan voor veel meer mensen erg waardevol zijn, dachten ze direct. En dan vooral voor mensen die in het dagelijks leven veel ballen in de lucht ‘moeten’ houden.

Ze kozen voor de naam ‘If there are lemons’ omdat zij ervan overtuigd zijn dat je in actie moet komen als het tegen zit. De uitspraak ‘When Life Gives You Lemons, make Lemonade’, is de inspiratie geweest. In hun visie bepaalt de klant of er limonade of iets anders wordt gemaakt… Denise & Denise adviseren, trainen en coachen personen en groepen op het gebied van gezond en gelukkig leven.

 

Denise Boumans

Denise Boumans

Denise Boumans (1961) is sociaal psycholoog, gezondheidzorgpsycholoog (BIG geregistreerd) en psychotraumatherapeut. Ze is al vele jaren werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg, en behandelt mensen met angst- en depressieve klachten, trauma’s, psychosomatische klachten en burnoutproblematiek. Haar grote passie is het voorkomen van psychische problemen en mensen helpen om gebruik te maken van hun talenten en eigen kracht.

Naast haar werk als hulpverlener was ze docent op MBO- en HBO-niveau, werkte ze als trainer en was ze actief als manager bij Jeugd-GGZ. De rode draad in al deze verschillende werkzaamheden is het zien van talenten van ieder individu en samen met hen op zoek gaan naar mogelijkheden om deze verder te ontwikkelen.
Denise woont in Amsterdam met Co, haar twee kinderen en hond Robbie. Ze houdt van hardlopen, wandelen en dansen en bovenal van buiten zijn.

Zie ook    www.perspectiefpraktijk.nl

 

 

Denise Laan

Denise Laan

Denise Laan (1982) is in het laatste jaar van haar Koninklijke Marine-tijd opgeleid als personal- en groepstrainer en is, naast haar politiewerk, in de afgelopen 10 jaar actief geweest in verschillende Amsterdamse sportcentra. In 2012 werd ze door de politie gevraagd als trainer mentale kracht. Hier kon ze haar passie goed kwijt. Inmiddels heeft zij tevens de HBO-opleiding tot Vitaalcoach (BGN - EHFA - NOBCO) afgerond. ‘Mijn eigen collega’s en mijn eigen cliënten begeleiden naar een vitaler en gelukkiger leven vind ik het mooiste dat er is.’

Naast haar werk als trainer en coach bij de politie startte ze haar bedrijf VitaminD Training & Coaching. Met passie en energie brengt zij haar kennis over op anderen. Hierbij motiveert en begeleidt zij mensen in hun keuze die past bij het gestelde doel.

Denise woont samen met Michel in Amsterdam en houdt, naast buiten spelen, van reizen, autorijden en muziek luisteren.

Zie ook deniselaan.com


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 24 89 17 61 | Brederodestraat 8 | 1054 VH Amsterdam