Vanuit Balans naar Doen!

Je wilt handelen vanuit je eigen kracht, vanuit je innerlijke waarden keuzes maken en vorm geven aan je leven, op jouw manier. Om dit te bereiken is het handig als gevoelens, verlangens en gedachten in harmonie zijn. Je bent dan weerbaar, vitaal en je kunt beter omgaan met stressvolle situaties.

Stress ontstaat als je te veel dingen moet doen die je niet wilt of niet kunt, met allerlei psychische en vage lichamelijke klachten als gevolg. Maar wanneer moeten, willen en kunnen met elkaar in balans zijn, krijg je energie en kun je uitdagingen aan die passen bij je vaardigheden en talenten. En bij jouw behoeften en wensen.

Te lang en te veel stress kan leiden tot burn-out klachten. Vaak wordt burn-out gezien als een werkgerelateerd probleem. Meestal is het echter een combinatie van factoren (werk, privé en innerlijke factoren) die chronische stress opleveren: voortdurend de focus leggen op dingen die overwonnen moeten worden, constant bezig zijn met overleven, de lat te hoog leggen en absoluut niet mogen falend.

Bij ‘If There Are Lemons’ werken wij met jou aan het vinden van balans, rust en kracht. En helpen we jou om te herstellen van buro-outklachten, of nog beter om burn-outklachten te voorkomen.

Training ‘Burn-out preventie’

Om burn-outlklachten te voorkomen moet je weten van welke stressoren je last hebt en hoe jij reageert op stress. Meestal krijg je lichamelijke klachten, komen dezelfde soort gedachten in je hoofd en haal je je oude vertrouwde copingstrategie tevoorschijn om ‘je kop boven water te houden’. Helaas werkt deze strategie maar een beperkte tijd en word je er erg moe van.

HOE: 2 dagdelen waarin we stressreacties en copingstrategieën in beeld brengen en waarin je leert om effectiever met stress om te gaan.
GROEPSGROOTTE: 8-12 personen
PRIJS: € 199,- pp. (excl. BTW)
LOCATIE: Amsterdam
DATA: op aanvraag
AANMELDEN: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Training ‘In Balans’

Er ontstaat rust als hart, wil en verstand op één lijn zitten. Als er een balans is tussen moeten, willen en kunnen. Wanneer je durft te staan voor jouw keuzes en daadwerkelijk aan de slag gaat met wat je wilt bereiken. Een ieder vindt die balans op zijn of haar eigen manier. Daar is reflectie, ruimte en tijd voor nodig. In deze training ontstaat dat inzicht en kun je aan de slag.

HOE: 2 dagdelen waarin we helpen zoeken naar jouw wil, jouw doelen en jouw plan voor een betere balans.
GROEPSGROOTTE: 8-12 personen
PRIJS: € 199,- pp. (excl. BTW)
LOCATIE: Amsterdam
DATA: op aanvraag
AANMELDEN: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Individueel coachingstraject ‘In Balans’

HOE: 7 coachingsgesprekken waarin je inventariseert wat er op je ‘To Do’ lijstje staat. Vervolgens richt je je op de vraag of dit ook daadwerkelijk is wat je kunt en wilt.
GROEPSGROOTTE: individueel, indien gewenst online
PRIJS: € 630,- (excl. BTW)
LOCATIE: in overleg
AANMELDEN: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Flow ontstaat als gevoelens, verlangens en gedachten in harmonie zijn
Csikszentmihalyi

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 24 89 17 61 | Brederodestraat 8 | 1054 VH Amsterdam