Beweeg op een Manier die je Lichaam Begrijpt

De meeste mensen snappen dat sporten goed voor je is. Wat veel mensen niet weten is dat je veel makkelijker sterk en fit kunt worden wanneer je weet hoe je effectief kunt bewegen. Dat klinkt misschien vreemd maar het is makkelijker dan je denkt om effectief te bewegen. Met praktische en duidelijke inzichten kun je een hoop meer bereiken dan wanneer je enkel blijft hardlopen.
Bij ‘If There Are Lemons’ bewegen we hoe de natuur dat bedacht heeft. Functioneel. Met kracht. Met uithoudingsvermogen. En vooral met plezier en buitenlucht.

4-weekse cursus 'Beweeg, eet en ontspan je fit'

Wil jij graag starten met het optimaliseren van je leefstijl maar weet je niet zo goed hoe en waar te beginnen? Doe dan mee met ons 12-weekse programma waarin je leert en ervaart hoe je door verschillende interventies weer fit wordt.

HOE: Startdag met theorie en praktijk waarin jij leert hoe je effectief kunt gaan werken aan je leefstijl. 4 weken zelf aan de slag met een vast programma. Terugkomdag met reflectie en verdieping.
GROEPSGROOTTE: 4-10 personen
PRIJS: € 399,- incl. BTW en materiaal 
LOCATIE: Studio VITAMIND - Meteorenweg 280 Amsterdam
DATA: 3 maart en 31 maart 2019
MEER WETEN of AANMELDEN: Beweeg, eet en ontspan je fit in 12 weken

Startpakket Personal Training & Lifestylecoaching

de perfecte start met de juiste kennis

HOE: Een vitaliteitsscan en 3 bijeenkomsten met een personal trainer. Je leert hoe je weer fit en sterk kunt worden met effectieve beweging, voeding en ontspanning. 
GROEPSGROOTTE: individueel
PRIJS: € 349,- (incl. BTW)
LOCATIE: Amsterdam en omgeving
DATA: direct te starten
MEER WETEN of AANMELDEN: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 24 89 17 61 | Brederodestraat 8 | 1054 VH Amsterdam